Spelregels

[su_spoiler title=”Je dient ingeschreven te zijn voor de wedstrijden.” style=”fancy” open=”yes”]Voor je deel kan nemen aan de wedstrijden moet je jezelf ingeschreven hebben. Niet ingeschreven = geen deelname.
[su_button url=”/hopasports-event” background=”#ee6800″ wide=”yes” center=”yes” ]Lijkt dit je leuk, meld je dan nu aan.[/su_button] [/su_spoiler][su_spoiler title=”Deelnemen in de wedstrijd waarvoor je bent ingeschreven.” open=”yes” style=”fancy”]Je schrijft jezelf in voor een bepaalde wedstrijd, sport en afstand. Je kunt alleen deelnemen in deze wedstrijd. Je prestatie (sport en afstand) dient overeen te komen met de wedstrijd waar je jezelf voor hebt in geschreven. De afstand mag maximaal 50 meter afwijken van de afstand waar je voor geregistreerd bent.

Een uitslag die niet past bij de wedstrijd waarvoor je bent ingeschreven zal door ons worden  verwijderd. Uitslagen die onmogelijk zijn worden ook niet verwerkt.

Blijf je consequent uitslagen uploaden die niet passen bij de wedstrijd, dan word je uit de wedstrijd gehaald. Je krijgt dan geen geld terug.

Indien je jezelf inschrijft voor een andere race en ook dan weer probeert de uitslagen negatief te beïnvloeden, kom je op een zwarte lijst en wordt deelname aan onze wedstrijden onmogelijk.[/su_spoiler][su_spoiler title=”Opvolgen van de maatregelen van de Overheid en/of RIVM.” open=”yes” style=”fancy”]Uiteraard is het niet een situatie van “big bother is watching Wyou”. We vertrouwen erop dat je je als deelnemer houdt aan de geldende regels. Wanneer wij signalen krijgen dat dit niet het geval is, zullen we je direct uit de wedstrijd halen en ook niet meer toelaten. In deze situatie krijg je je geld niet terug.

Klik hier van de huidige maatregelen in Nederland: Corona Maatregelen RIVM[/su_spoiler][su_spoiler title=”Donatie aan het Rode Kruis.” style=”fancy” open=”yes”]De partners van de Virtual Sports Series doen dit volledig belangeloos. We brengen dan ook geen kosten in rekening voor de tijd die wij er in steken. Per inschrijving doneren we €2,- aan het Rode Kruis ten behoeve van bestrijding van het Corona Virus. Uiteraard geldt dat het bedrag dat apart gedoneerd wordt altijd volledig naar het Rode Kruis gaat (excl. transactiekosten).[/su_spoiler][su_spoiler title=”Ons privacybeleid.” style=”fancy” open=”no”]Privacy is heel erg belangrijk. Omdat deelnemers met ons privacygevoelige gegevens delen hebben we een privacybeleid. Om deze zelfde reden werken wij alleen samen met betrouwbare organisaties. Wij zullen je gegevens nooit delen met derden, anders dan partijen die dit nodig hebben om bijvoorbeeld de uitslag te publiceren. Dus alleen met bedrijven die direct verbonden zijn aan de Virtual Sports Series. We delen zelf geen gegevens aan partners van de Virtual Sports Series als dit geen toegevoegde waarde heeft voor ons, dus niet voor reclame o.i.d.
[su_button url=”/privacybeleid” background=”#ee6800″ wide=”yes” center=”yes” ]Hier vindt je ons volledige privacybeleid.[/su_button] [/su_spoiler]