Voor Wie Zijn De Virtual Sports Series

Sporters

Mensen willen altijd bewegen, we zien steeds vaker mensen individueel sporten. Hoeveel gaan er niet een rondje hardlopen of pakken geregeld de fiets uit de schuur voor een tourtochtje. In de zomer zien we steeds meer mensen die een frisse duik nemen in een meertje en wat meters zwemmen. En zo zijn er nog vele voorbeelden te verzinnen van sporten die we individueel doen.

De Virtual Sports Series zijn er speciaal voor deze mensen. Lekker zelfstandig je afstand afleggen en je toch kunnen meten met anderen. Net of je echt naast elkaar aan de startstreep staat. Maar de finish bereik jij net iets eerder.

Iedere maand organiseren we een groot aantal Virtuele wedstrijden waar je aan deel kan nemen. Waar en wanneer je dit zelf wilt en het je uitkomt. Tijdens het afleggen van je “wedstrijd” zorg je ervoor dat je prestatie achteraf gedeeld kan worden (met ons). Welke afstand heb je afgelegd in welke tijd? Deze informatie deel je met ons en wij maken hier een uitslag van.

Dagelijks publiceren wij een uitslag. Binnen de wedstrijdperiode mag je zo vaak als je wil een poging doen om bovenaan in de uitslag te komen. Zodra de wedstrijd periode is afgelopen, wordt de einduitslag opgemaakt en volgt er een virtuele prijsuitreiking.

[su_button url=”/hopasports-event” background=”#ee6800″ wide=”yes” center=”yes” ]Lijkt dit je leuk, meld je dan nu aan.[/su_button]

Loper

Sportevenementen

Door de wereldwijde invloed van het Corona Virus zijn bijna alle sportevenementen afgelast. Van een klein evenement lokaal in het dorp tot aan grote internationale toernooien kunnen niet doorgaan. Hierdoor zitten veel organisaties met de uitdaging wat ze hun deelnemers gaan aanbieden.

De Virtual Sports Series zijn de oplossing. Wij bieden meerdere soorten wedstrijden aan, op dit moment zijn er verschillende afstanden te doen; zwemmend, fietsend en rennend. Ook wordt er nagedacht over fitness challenges. Deze zijn toegankelijk voor iedereen.

We kunnen heel gemakkelijk een evenement opzetten en dit alleen toegankelijk maken voor een specifieke groep, bijvoorbeeld de deelnemers van een afgelast evenement. Eventueel kunnen we ook de deelnemers er gelijk inzetten, op deze manier kunnen de deelnemers direct van start.

Zit jij ook met een evenement dat niet door kan gaan en wil je de deelnemers toch iets leuks bieden, de Virtual Sports Series bieden de oplossing. Eigenlijk blijft alles hetzelfde als het gewone evenement, maar dan Virtueel. Neem contact met ons op via onderstaande knop en wij helpen het evenement graag verder.

[su_button url=”/contactformulier” background=”#ee6800″ wide=”yes” center=”yes” ]Neem contact met ons op…[/su_button]

Sportverenigingen & Fitnessclubs

We kenen vele vormen van sportverenigingen en fitnessclubs. Binnen deze club zijn er heel vaak zogenoemde challenges. Korte en intensieve wedstrijdjes waarin de leden zich aan elkaar kunnen meten. Is de één sneller dan de ander, hoe lang doet je over een bepaalde work-out enz.

De Virtual Sport Series kunnen deze challenges groter maken. Je strijd niet alleen tegen de sporters van dezelfde vereniging of club, je kan de competitie aangaan tegen iedereen. Wij zullen regelmatig dit soort challenges opzetten. Dit kan je bijvoorbeeld ook doen als vereniging tegen een andere vereniging of binnen een regio. De mogelijkheden zijn oneindig.

Heeft je vereniging of club ook de behoefte om te zien hoe goed de leden zijn ten opzichte van een andere club; Zet dan een virtuele competitie op. Dit kan een open competitie zijn waar iedereen aan deel kan nemen, maar ook een groepje verenigingen of clubs onderling. Wij helpen jullie hier graag bij.

[su_button url=”/contactformulier” background=”#ee6800″ wide=”yes” center=”yes” ]Neem contact met ons op…[/su_button]

Bedrijven

Bij bedrijven denken wij vooral niet in beperkingen! Het gaat niet om dát IT bedrijf, of díe sportwinkel. Denk creatief en zet een competitie op. Laat collega’s strijden of zet uw klanten aan het werk. Er zijn vele manieren om mensen te laten bewegen, in ons bloed zit nou eenmaal dat we beter willen zijn dan een ander, daarom zijn competities zo leuk.

De Virtual Sports Series kan deze competitiedrang van je collega’s of klanten op de juiste manier samen brengen. Denk eens na hoe leuk het is om de trap in het bedrijf te gebruiken als uitdaging. Nodig de klanten uit om deel te nemen aan een gemeenschappelijke uitdaging, wie zet de beste prestatie weer.

Ten tijden van de maatregelen waar we allemaal mee te maken hebben, zitten veel mensen thuis. Het werkt eenzaamheid in de hand en we missen dat praatje bij de koffiemachine. Laat deze virtuele wedstrijden een middel zijn om elkaar uit te dagen en prestaties te meten.

[su_button url=”/contactformulier” background=”#ee6800″ wide=”yes” center=”yes” ]Neem contact met ons op…[/su_button]