WhatsApp

De Virtual Sports Series gebruikt ook Whatsapp voor het ontvangen van de prestaties van de deelnemers. WhatsApp wordt alleen gebruikt voor het ontvangen en versturen van berichten, je kunt ons niet bellen op dit nummer.

 

Waarvoor gebruiken wij Whatsapp?

Tijden

Je kan WhatsApp gebruiken om je prestaties naar ons te sturen.

O, dit te doen en ervoor te zorgen dat we jouw prestaties ook aan jou kunnen koppelen is, het belangrijk dat je in je eerste bericht je Order/BIB nummer en Naam vermeld. Ons systeem koppelt je dan jou prestaties aan jouw gegevens.

Daarnaast is het zaak dat je ons nummer opneemt in je contacten. Dit kan heel makkelijk door op deze link te klikken: 0621996251.

Als je dit op je telefoon doet opent WhatsApp en kan je een bericht naar ons sturen. Als je rechts bovenin het scherm op de drie puntjes klikt en “Aan contacten toevoegen” klikt. Daarna op “nieuw contact maken”. Vervolgens kan je ons toevoegen aan je adresboek.

Uiteraard is dit volledig veilig, de regels en voorwaarden van WhatsApp zijn van toepassing.

Virtual Sports Series Groep

Deelnemen aan de Virtual Sports Series betekent dat je individueel en in heel kleine groepjes sport. Dit heeft veel voordelen; Je kan sporten waar en wanneer je maar dit maar wil.

Door een onderdeel te zijn van de Virtual Sport Series kan je je prestaties delen en meten met anderen, hierdoor ontstaat er een competitief element. Echter is er nog steeds geen contact met de mede sporters. Daarom hebben we een WhatsApp groep voor de deelnemers om zo toch met elkaar in contact te kunnen zijn.

Tijdens de wedstrijdperiode is de groep geopend voor deelnemers. Middels onderstaande link kan je jezelf aanmelden voor de groep. Na prijsuitreiking van een wedstrijdperiode wordt de groep leeg gemaakt. Bij een volgende wedstrijd periode kan er weer aangemeld worden.

Bij misbruik van deze groep word je verwijdert en geblokkeerd. Dit kan tevens leiden tot verwijdering uit de wedstrijd zonder dat je geld terug krijgt. We vragen iedereen dus respect te hebben en  te tonen in de groep.

Aanmelden voor de deelnemersgroep VSS doe je via deze link: Aanmelden Deelnemersgroep VSS

Informatie

Wanneer je bent ingeschreven voor een van de evenementen van de Virtual Sports Series kan je gebruik maken van WhatsApp om contact met ons op te nemen. Dit kan alleen wanneer je al ingeschreven bent!

Heb je een vraag voordat je bent ingeschreven, dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.

Wanneer je misbruik maakt van WhatsApp zullen we je direct blokkeren en ben je ook niet meer welkom bij een van de evenementen.

Geen WhatsApp

Voor eerder genoemde zaken kan je gebruik maken van WhatsApp. Je kan prestaties insturen, lid worden van onze groep en/of vragen aan ons stellen.

Onze WhatsApp is alleen bedoeld voor berichten van deelnemers. Je kan niet naar dit nummer bellen.

Dit nummer is alleen te gebruiken door deelnemers aan de Virtual Sports Series. Wanneer we berichten ontvangen van mensen die niet ingeschreven zijn voor een van de evenementen van de Virtual Sports Series, wordt deze persoon direct verwijdert en geblokkeerd.